Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtpudding med hallon eller blåbär

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här desserten är frisk och god och rekommenderas med hallon eller blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten i minst 5 minuter. Vispa äggen med sockret och blanda med yoghurten. Smält gelatinbladen i sin egen fuktighet på svag värme och rör ned lösningen i yoghurtblandningen.
  2. Häll smeten i en vattensköljd långform och låt stå övertäckt i kylskåp att stelna.
  3. Stjälp upp puddingen på fat och strö på mandel eller solroskärnor Servera med hallon eller blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.