Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och couscoussallad med Apetinaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Favoritsallad med couscous. Frisk brytning får den av äpple, Apetinaost och soltorkade tomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljong och smör. Rör ner coucousgrynen och låt det koka upp. Lägg på locket, ta det från plattan och låt det svälla i 6 min. Rör grynen fluffiga och smaksätt med salt. Låt grynen svalna.
  2. Kärna ur äpplena och skala löken. Dela och skiva dem. Grovhacka ost och sallad. Blanda allt med coucousen.
  3. Blanda gräddfilen med tomaterna.
  4. Servera såsen till salladen med bröd.
  5. Tips! Coucousen kan bytas ut mot kokta korngryn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.