Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Allt i ett kyckling

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott med hela måltiden i samma panna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 º.
  2. Skala och skiva potatis och morötter. Skölj och slanta purjolöken.
  3. Varva potatis, purjolök, morötter, riven ost och salt och peppar i en eldfast form. Häll över grädden.
  4. Sätt in i ugnen i ca 10 minuter. Pensla kycklingen med olja, salta och peppra. Mal över lite vitlök. Ta ut formen ur ugnen och lägg på kycklingen och ställ in formen ytterligare ca 40 minuter, eller tills kycklingn känns klar, känn försiktigt på den. Vänd på kycklingen efter halva tiden. Ser era med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Challe79 24 oktober 2008

    Tycker det va gott, något smakfattigt enligt min mening. Men smaken är som baken....

  • dalatjej35 12 januari 2009

    Väldigt gott, krydda upp den lite mer.

  • wassa 9 maj 2010

    inte min smak

  • monicadanell 28 oktober 2013

    jätte gott gillade den skarpt som dina andra maträtter kommer att finnas på mitt matbord igen blir en 5 nu igen monica

  • BeritI 8 februari 2014

    Mycket gott, men kryddade lite mer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.