God vegetarisk pastarätt med underbart krämig fyllning!
Instruktioner
- Skala och hacka löken. Skala och riv morötterna, dela svampen i mindre bitar. Stek löken mjuk i lite smör, tillsätt morötter och svampen. Stek i ca 5 minuter. Vänd ner créme fraiche, konjak och kryddor. Dra åt sidan.
- Koka upp vatten i en gryta. Förkoka varje lasagneplatta ½ minut. Ta upp med hålslev och lägg på ett par skedar svampröra och rulla ihop. Du hinner fylla en rulle medan du förväller nästa platta. Lägger du i alla plattorna i grytan på en gång så klibbar de ihop när de sedan väntar på att bli fyllda.
- Lägg rullarna i en ugnsform. Vispa ihop grädde och riven västerbottensost och slå över rullarna. Gratinera i ugnen i 20 minuter. Strö över lite riven parmesan, rostade pinjenötter och färsk timjan.
- Servera med en sallad.
Publicerat den
3 april 2012
Liknande recept
Skriv kommentar