Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta Fiskgryta
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och enkel.

Ingredienser

Instruktioner

Dela fisken i portionsbitar. Skär purjolöken i bitar. Fräs smör i en gryta. Tillsätt creme fraiche och vatten. Lägg ner fisken i såsen. Låt sjuda under lock ca 5 minuter. Tärna och strö över tomaten, låt bli varmt. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mumsan 21 november 2008

    Enkelt och gott! Hade ingen purjolök men det funkade bra med salladslök.

  • mumsan 21 november 2008

    Enkelt och gott! Hade ingen purjolök men det funkade bra med salladslök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.