Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

glutenfri lasagne

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

även vegetarisk

Ingredienser

Instruktioner

Lök, selleri. morötter, vitlök hackas och grovrivs, de fräses sedan i olivolja.Tillsätt 1 dl vatten och salt. Låt koka tills det är mjukt och smaka av med örter. Blanda ner de kokta linserna i grönsakssåsen. Gör en vit sås på buljong och maizena. Smaka av med muskot och salt. Förväll mangoldbladen. Varva vitsås, grönsakssås, mangoldblad och lasagneplattor i en ugnsform. Grädda i ugnen i 20-30 min i 200 gr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.