Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria pannkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tunna pannkakor på nytt sätt. Här serveras de med passionsfrukt och yoghurt. Smeten fungerar även till middag också med något salt till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop de torra ingredienserna med mjölken till en klumpfri smet. Vispa i äggen och låt svälla i ca 15 minuter. Smält smöret och rör ner i smeten. Stek tunna pannkakor.
  2. Rulla ihop pannkakorna och pudra eventuellt florsocker över. Rör ihop yoghurt och passionsfrukt och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.