Goda lätta recept

Laddar...
Din sökning gav 3529 träffar

Lätta och goda kakor

De här kakorna är väldigt lätta att göra och är goda tycker jag.Ett tips: Om degen fastnar på kaveln när du kavlar ut den, så går det bra att ta en bit deg i handen och forma den själv. Det gjorde jag..Annica's supergoda köttbullar

X'ets köttbullar. Lite annorlunda ingredienser. Väldigt omtyckta. Jag var tvungen att göra 400 st en jul, så det räckte till hela tjocka släkten. Gav även bort en del av de goda "bullarna" i julklapp...Havreplättar

Jag brukar göra havreplättar. Barnen älskar dem. Och det bästa är att man kan göra smeten i förväg, så det bara är att börja steka när man kommer hem från jobbet. Det blir godast om smeten får stå, ja..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept


Potatisplättar med fyllning

Plättar av raggmunkspulver är bra snabbmat att ha till en lätt lunch. Lite gott till i form av kött- och grönsaksfräs är trevligt till omväxling mot lingonsylten.


Bettans goda pastagratäng

Åt detta på en tjejmiddag för flera år sedan, har sedan dess gjort den många gånger. Är mycket god och det blir många portioner av detta recept! Ett enkelt recept att tillaga, trots en hel del ingredi..


Extra goda bullar

Eller snabb bullar som jag också kallar dom. Godast att äta färska med ett kallt glas mjölk. Blir drygt 20 bullar, jag har en förkärlek att sätta för mycket bulldeg i formarna så dom kan jäsa över i g..


Dagmars goda småkakor

Ännu ett recept från den så pålitliga Allt om Mat. De här kakorna bakade vi för skojs skull för första gången en jul för några år sedan, och de har blivit ett stående inslag. Inte alls märkvärdiga men..


Mina GI plättar

Dessa är jättegoda att äta som smörgås med ost på eller knaperstekt bacon. Mycket enkla och snabba att göra. Plättarna går att servera till det mesta, som ersättning för bröd eller potatis.


Goda rågsiktskakor

Ett gott matbröd som man gjorde förr. Detta är ett recept som för tillfället är inne på sjunde generationen i vår familj. Beprövat alltså.


Fantastiskt goda och nyttiga rawf..

Supergoda godisbollar! Som vanligt är de bakade utan socker och dessa är i rawfood-style. Detta är verkligen en smaksensation!:) Men ändå lätta att göra. Använd gärna ekologiska ingredienser - smakar..
Havreplättar

Goda och nyttiga plättar gjorda av havregryn. Enkla och snabba att göra och passar perfekt som frukost, mellanmål eller lätt lunch.