Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julig smördegstarte

 
Skriv ut

Lätt att göra och julfestlig att äta. Ett grönt alternativ eller helt enkelt ett gott tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Lägg ut smördegsarken på plåt med bakplåtspapper, låt tina helt. Pensla med ägg.
  3. Blanda ihop oljan, senapen, sirapen och kardemumman, smaka av med salt och peppar, vänd i löksorterna. Fördela sedan på smördegsarken. Strö över osten.
  4. Grädda i ugn tills de fått fin färg, ca 10–15 minuter.
  5. Servera varm eller kall, gärna med fänkål- och äppelsallad.
  6. 10 bufféportioner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.