Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonburgare med paprika och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch, nyttig och god kalkonburgare med medelhavssmaker. Och snabbt går det! 380 kcal/portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en stekpanna på medelvärme och värm lite olja i den. Blanda de 5 första ingredienserna i en skål och forma färsen till 4 biffar. Stek dem i stekpannan i ca 7 minuter med locket på. Ta bort locket, vänd biffarna och stek i ytterligare 5 minuter.
  2. Blanda citronsaft och yoghurt i en skål. Ställ åt sidan.
  3. Servera kalkonburgarna i bröden och toppa med yoghurten, spenaten och gurkan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.