Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

KLADDIG BANANKAKA

(1 kommentar)  
Skriv ut

Denna blir nästan godast om man gräddar den lite i underkant, så den blir lite extra kladdig.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Mosa bananerna och blanda ner moset i äggsmeten. Tillsätt margarinet. Blanda ihop de torra ingredienserna. Tillsätt dem och mjölken. Häll i smord, bröad form. Grädda i 175° i 50-60 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kaka100 27 september 2014

    Har gjort kakan flera gånger och den är alltid populär!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.