Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötburgare med chévre och honung

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chévreost och honung är en ljuvlig kombination. En riktigt lyxig burgare med gott surdegsbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek bröden i olivolja i en het stekpanna. Bred dijonsenap på 4 av dem och lägg dem på varsin tallrik. Lägg några salladsblad på varje. Skiva lök och tomater. Dela osten i 4 skivor.
  2. Forma färsen till 4 burgare. Salta och peppra. Stek eller grilla burgarna 3-4 minuter per sida. Fördela hamburgarna på bröden. Lägg på ost, tomat och lök. Ringla honung över och toppa med lite hackad rosmarin. Lägg på de resterande bröden som lock. Stick ett träspett igenom burgaren så håller den ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.