Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pansit, filippinsk mat.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Egentligen ska inte pansit vara stark men ville hetta upp det lite med chilin och sambal oleka. Mmm gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i små bitar. Woka Kycklingen först i olja, sedan i med den fin hackade löken och vitlöken. Ta först sellerin, sockerärtor, mini majsen och efter ett tag champinjonerna, purjolöken. Salta och peppra, chilin och sambal oleka. Koka lite vatten så du kan lägga glas nudlarna i ett varmt bad. Dom får inte bli för mjuka, för du ska woka dom ihop med kyckling/grönsakerna. Häll av vattnet från nudlarna, i med dom i woken. Färgsätt med soyan. Och godare smak, citron saften.
  2. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.