Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rogers kaka

 
Skriv ut

En enkel och jättegod kaka som min mormor brukade baka.'

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en form med margarin och kokos.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner vattnet Blanda i dom torra ingredienserna. Grädda i mitten av ugn, 175 grader i ca 45-50 minuter.
  3. Smält under tiden margarinet till glasyren. Vispa ägg, socker och vaniljsocker. Rör ner margarinet.
  4. När kakan är gräddad och fortfarande varm, så sticker ni små hål i kakan. Häll över glasyren.
  5. När kakan kallnat pudrar ni över florsocker. Det går lika bra utan florsocker, men den blir lite festligare. Men den är även väldigt god när den fortfarande är ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.