Tomat mozarella recept

Din sökning gav 95 träffar
Basilikafisk med mozarella och to..

Ett medelhavsinspirerat recept som jag hittade på nätet för flera år sedan. Det finns inte kvar och det tycker jag är synd för det är snabbt, enkelt och mycket gott.


Tomat och minimozarellaspett

Goda och vackra små spett med röda tomater, gröna basilikablad och små vita ostbollar. Köp kortare spett så slipper du kapa dem. Går utmärkt att förbereda innan festen och förvara svalt i kylen.
Tomat Roma Caprese

1. Börja med att halvera tomaterna och spreja dessa med olivolja. 2. Lägg tomaterna på grillen tills dem fått ett fint grillmönster. 3. Skär ned avokado och mozarella i mindre bitar. 4. Strimla n..


Tomat Caprese sallad

1. Börja med att skära ned tomater, mozarella och avocado till mindre bitar. 2. Skär ned soltorkade tomater, oliver och kaprisbär i en bunke och tillsätt vinäger, olja, salt och peppar. 3. Mixa basi..


Enkel foccacia

Jättegott bröd! Vilken olja som helst går att använda men olivolja smakar got tillt. Man kan om man vill göra bullar istället, se nedan.


Vegetarisk lasagne med parmesan

Grön lasagne med parmesan En röd-grön lasagne som både ser läcker ut och smakar utmärkt! Så god och annorlunda. En fräsch lunch eller varför inte till bjudning.

Viltfärsbiff med mozzarella

God och lätt att göra, och du kan blanda i annat roligt i färsen som oliver, bitar av chorizo eller soltorkad tomat, det blir nästan som en pizza.