- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Mycket god och uppskattad köttfärslimpa som jag improviserade till!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda köttfärsen, ägget, ströbröd och kryddorna i en bunke. Hacka den gula löken och blanda samman med köttfärssmeten.
- Platta ut köttfärssmeten på ett bakplåtspapper. (Inte för tunt!)
- Hacka tomaterna och sprid ut över den tillplattade köttfärsen, tillsätt därefter mozzarella efter smak och smula på oregano.
- Rulla därefter ihop allt försiktigt och täpp igen ändarna. Lägg den hoprullade limpan i en form och lägg bacon över den. Ställ sedan in den i ugnen i 45 minuter.
- Servera med kokt potatis.
Publicerat den
13 december 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott! kommer att göra den rätten många gånger. Tack Gnagerskan för receptet.
Kalasgod! Serverade den med stekt potatis och Jensens pepparsås.Kommer att bli en återkommande rätt hemma hos oss.
Mycket gott ,maken satt bara och ummmade och njöt. Helt klar en femma