Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

2 x smaksatt ris

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Så här enkelt kan man variera riset. I Indien väljer man gärna basmatiris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomat- och kanelris: Koka riset enl anvisning på paketet, men täck med skivad tomat, kanelstänger, spiskummin och senapsfrön.
  2. Kokos- och sesamfröris: Torrosta kokosflingor och sesamfrön gyllenbrunt med gurkmeja. Strö detta ovanpå det färdigkokta riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.