Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelgratinerad kycklinglårfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott! Mat som sköter sig själv i ugnen medan man själv hinner med annat, som dukning och undanröjning, är alltid praktiskt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Krydda 450 g kycklinglårfiléer runtom med salt och peppar och lägg i en smord ugnsform. Pressa över 2 vitlöksklyftor och smula över 100 g ädelost. Häll på 1 ½ dl mellangrädde. Baka mitt i ugnen i 30 minuter.
  3. Servera med couscous eller pasta och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.