Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostsås med kyckling och svamp

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Smälter i munnen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera gärna kyckling med sweet chili ett par timmar innan den steks. Skär den i små bitar och stek den. Stek även svampen.
  2. Koka upp mjölken, smula ner ädelosten och vispa hela tiden på svag värme. Häll i maizena (ska bli halvtjock) Krydda med svartpeppar och paprikakrydda. När såsen har blivit tillräckligt klar häll i den stekta kycklingfilén och champinjonerna. Servera med bandspaghetti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.