Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

 
Skriv ut

Toppa dina ägghalvor med denna goda röra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen så att gulan är krämig, ca 5 minuter. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt. dela äggen i halvor.
  2. Skär bort kanterna på kavringen och smula den. Stek smulorna frasiga i smör. Tärna äpplet riktigt smått. Grovhacka valnötterna. Blanda med créme fraiche och senap, smaka av med salt och peppar.
  3. Skeda upp röran på äggen och toppa med kavringssmul.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.