Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älggryta med smak av Italien

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Man tröttnar ibland på de vanliga kryddningar av vilt. Här kommer en variant som är god.

Ingredienser

Instruktioner

Köttet, purjolök och kryddor brynes och bräseras sedan med lite vätska (vatten) ca 1 tim el till köttet känns mört. Beror på vilket kött men använder. Tillsätt sedan lök, morötter vin och korv och låt puttra ½ tim till. Smaka av med de kryddor du känner för och servera med tex basmatiris och en god sallad, gärna med avocado som bas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.