Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amarettozabaione med hallon och nektariner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvligt god efterrätt som är enkel att göra. Ett fruktigt dessertvin är gott till. Glutenfritt och laktosfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och klyfta nektarinerna. Vispa socker och äggulor i en kastrull på svag värme. Tillsätt Amaretto och fortsätt vispa över låg värme tills äggskummet är riktigt krämigt och pösigt. Det tar ca 10 minuter.
  2. Lägg nektarinklyftor och hallon i dessertglas och häll över äggskummet. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.