Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz kastanjefilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett eget recept som blev mycket omtyckt bland vänner.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filèn och skär den i lagom tjocka skivor. Krydda med salt och svartpeppar. Blanda paprikapulver och curry i lite smält margarin i en stekpanna. Bryn köttet däri och lägg över det sen i en smord ugnsform. Skär purjon i tunna skivor och paprikan i små bitar. Bryn grönsakerna tillsammans med champinjoner, vattenkastanjer och bambuskott. Lägg över blandningen på köttet. Blanda ihop grädde, crème fraiche, senap, chilisås, soja, fond och den pressade vitlöken. Häll såsen över kött och grönsaker. Strö över riven ost. Gratinera i ugn 225 grader i 10-15 minuter. Servera helst med risnudlar eller vanligt ris. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.