Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas klassiker

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har lagat denna Bouillabaisse i trettio år, ni som inte fått smaka, skrik!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den finhackade löken med de krossade vitlöksklyftorna i olja tills löken är mjuk. Tillsätt saffran och paprikapulver. Lägg i timjan och lagerblad. Späd med vin och fiskbuljong. hackade tomater och tomat juice och låt soppan koka i tio minuer.
  2. Skär fisken i 2 cm stora bitar, låt sjuda i soppan i fem minuter.
  3. Tillsätt musslorna i sitt spad och räkorna och vispa slutligen ner äggulor och citron som rörts samman. Nu får soppan inte koka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.