Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinchoklad med russin

 
Skriv ut

Ett lättlagat godis som gärna fylls i små mångfärgade folieformar. Om man vill kan man låta russinen ligga i apelsinlikör över natten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Placera ut formarna på en plåt. Bryt chokladen i mindre bitar, skär kokosfett i tärningar, lägg i en bunke som passar att ställa över ett vattenbad.
  2. Häll också i juicen och låt choklad och kokosfett sakta smälta i det heta, men inte kokande vattenbadet.
  3. Lägg ett russin i varje form. Rör om i den smälta chokladmassan och häll upp den i formarna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.