Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aptitretare med bresaola och apelsin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tilltugg! Går snabbt att göra och passar utmärkt till ett glas söt vermouth.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att göra crostini. Skiva baguetten och stek på medelvärme i olivolja några minuter.
  2. Dela bresaola skivorna på hälften. Skär ut skinnfria klyftor av apelsin, skär dem sedan i mindre bitar och lägg i en skål. Skiva oliverna. Blanda oliver med apelsinbitar, svartpeppar och 1 msk olivolja. Låt stå 5-10 min.
  3. Lägg en halva bresaola med lite apelsin- och olivsallad på brödskivorna. Servera gärna ett glas söt vermouth till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.