Knaperstek det tärnade baconet. Låt fettet rinna av på en bit hushållspapper. Sätt ugnen på 200 grader.
Låt ströbrödet svälla i mjölken. Arbeta samman ströbrödsblandningen med köttfärs, bacon, hackad lök, ägg, salt och peppar.
Forma fyra stora biffar. Bryn dem på båda sidor i en stekpanna och efterstek dem i ugnen i en ugnsform i ca 10 minuter.
Bryn under tiden den tärnade potatisen i en stekpanna med lite margarin eller olja. Salta och peppra. Bryn champinjonerna i smör. Strimla och blanda i rödlöken och häll på grädde och senap, salta och peppra. Koka ihop i ca 1 minut.
Servera baconbiffarna tillsammans med råstekt potatis och den krämiga champinjonröran.
Tack för en god middag! Hela gänget jublade! Valde att servera potatismos med parmesan till - underbart. Dett gör jag om! Kram Sork