Baconet gör kycklingen riktigt saftig och ger den en god smak. Inuti döljer sig en len kräm av philadelphiaost och soltorkade tomater.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Om man vill ha en ännu godare fyllning till kycklingen så kan man skiva och steka färska champinjoner och blanda med osten och de soltorkade tomaterna. Det blir jättegott!
Mmmmm. Super duper godt! Jeg brukte ost med vitlök og örtor. En klar femmer.
Fantastiskt gott och möjligt att variera i oändlighet :) Tack för ett riktigt bra recept som är enkelt och lättlagat, men delikat.
Tack ! Denna ska vi pröva nu ikväll! Låter jättegott =)
Var mycket gott. sambon skeptisk i början till dom soltorkade tomaterna men när allt var klart så vart det godkänt från hans Sida å :)
Hur gott som helst!
Jag använde philadelphiaost - vitlök & örter! Det blev super gott :)
Utgick från ditt recept men skippade philadelphiaosten. Mixade soltorkade tomater i olja med lite av oljan samt peppar till en röra och fyllde filéen med. Lindade bacon runt. Tog en del av tomatröran och gjorde sås på tillsammans med vatten sojagrädde, grönsaksbuljong samt peppar. Jättegott! Serverade bakad potatis till och grönsaker. Nästa gång ska jag se till att baconet blir lite mer "stekt". Kanske höjer temp. i slutet så det blir lite mer "knaperstekt". Tack för ett bra och enkelt recept =)