Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med grovhackad choklad & mandel

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna. Blanda det med socker, mjölk, salt och vanilj. Dela äggen och rör i gulorna. Mosa bananerna och blanda ner moset i smeten. Blanda ihop mjöl, bikarbonat, blockchoklad och nötter. Vänd ner blandningen i smeten. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner dem. Häll smeten i formen och grädda i 175°C i cirka 30-35 minuter. Sikta eventuellt över lite florsocker.
  2. Vid festligare tillfällen kan glass eller vispad grädde passa bra som tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.