Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff i vin

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En smal festgryta som man kan variera med olika grönskaer och svamp

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet. Skala och strimla lök och rotfrukter. Koka lök och rotfrukter i vatten ca 5 minuter. Stek köttet hastigt i oljan i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg över det i grytan. Rör ut arrowroten i vinet och rör ner i såsen. Tillsätt fonden och låt allt koka någon minut och rör ner persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.