Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med hallon och valnötter

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Sagolik chokladkaka med hallon och valnötter som toppas med len mörk choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Vispa smör och socker vitt och pösigt. Blanda i kakao och sirap. Rör i äggen, ett i taget. Vänd ner vetejölet i smeten. Vänd ner hallon och hela valnötter.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnform, ca 30x22 cm och häll på smeten. Grädda kakan mitt i ugnen i 40-45 minuter. Prova med en sticka, den ska vara lite kladdig. Låt kakan svalna.
  4. Smält chokladen över vattenbad tillsammans med smöret. Bred ut toppingen över kakan och låt svalna. Skär i rutor. servera en bit brownie med grädde och hallon på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.