Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carins laxfilèer med mandelflan och rostade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Allt-i-ett. Kan det bli enklare? Egen komposition som jag gärna delar med mig av. Riktigt gott blev det också!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form. Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisarna och morötterna. Klyfta potatisen och slanta morötterna. Varva i botten på formen. Strö över 1 tsk flingsalt och vitpepparn. Lägg laxfilèerna ovanpå och strö över resten av flingsaltet över filèerna. Fördela persiljan på fisken och överst strör du på den flagade mandeln. Ringla över 3 msk olivolja över allt och sätt in formen i ugnen i 15 min. Finhacka under tiden rödlöken och hacka paprikan. Ta ut formen och strö över lök/paprika och ringla över ytterligare 1-2 msk olivolja. In i ugnen igen i 15 min.
  2. Smaklig måltid.
  3. Servera ev. med en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.