Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili jalapeno gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättebra att ta till vid en träff med vänner och bekanta .

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och dela paprika,purjolök i mindre bitar. Ta så mycket jalapenos du vill ha och skär ner dom i mindra bitar. Bryn köttet i olja tills det får lite färg. Häll på vatten så att det nästan täcker köttet. Tillsätt curry och buljong/fond och låt sjuda till köttet nästan är klart.Rör med jämna mellanrum och späd med vatten vid behov. Tillsätt de skurna grönsakerna,sambal olek majs,salt och jalapenos. 'Späd eventuellt med mera vatten och låt sjuda till grönsakerna känns färdiga. Blanda ut maizenamjölet i lite vatten. Smaka och red av med maizena mjölet. Låt grytan få ett uppkok till. Servera gärna med bulgur eller couscous.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.