Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili sin carne med tacos

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gluten: Byt tacoskalen mot ett glutenfritt alternativ. Laktos: Laktosfri För en kryddstarkare rätt kan mer chilipulver och vitlök tillsättas. Cayennepeppar passar också bra att öka hettan med. För att göra rätten magrare kan man välja en lättare ost och eller ta en mindre mängd ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skär paprikan i bitar. Fräs löken och paprikan i oljan.
  2. Häll i bönorna när löken fått lite färg.
  3. Häll i tomaterna, pressa vitlöken, tillsätt chilipulver samt spiskummin och rör om.
  4. Häll i oreganon efter 5 minuter och efter ytterligare 5 minuter är chilin klar.
  5. Riv osten medan chilin puttrar. Lägg chilin i tacoskal och strö över ost.
  6. Servera gärna med dekorativa sallatsblad och eventuellt andra grönsaker. Avsluta med en fruktsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.