Dela jordgubbarna på hälften och lägg i aluminiumformar.
Hacka chokladen i mindre bitar, blanda med müsli och lägg över jordgubbarna. Stoppa in i ugnen på 200 grader. Det är färdigt när chokladen smält och jordgubbarna börjat "bubbla". Ät direkt ut formarna.
Mycket bra recept bjöd på min kompis begravning ( rest in Peace Pelle!). Jag råkade bränna några former så jag skulle rekommendera lägre temperatur även lite mer ingredienser! Jordgubbar var Pelles favorit därför tyckte jag att detta recept passade(Bless his soul!)
Tack och hej leverpastej!
Med vänlig hälsning Bengt-Göran ;P
Mycket bra recept bjöd på min kompis begravning ( rest in Peace Pelle!). Jag råkade bränna några former så jag skulle rekommendera lägre temperatur även lite mer ingredienser! Jordgubbar var Pelles favorit därför tyckte jag att detta recept passade(Bless his soul!) Tack och hej leverpastej! Med vänlig hälsning Bengt-Göran ;P