Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och jordgubbar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Dela jordgubbarna på hälften och lägg i aluminiumformar. Hacka chokladen i mindre bitar, blanda med müsli och lägg över jordgubbarna. Stoppa in i ugnen på 200 grader. Det är färdigt när chokladen smält och jordgubbarna börjat "bubbla". Ät direkt ut formarna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bengt-Göran 3 februari 2020

    Mycket bra recept bjöd på min kompis begravning ( rest in Peace Pelle!). Jag råkade bränna några former så jag skulle rekommendera lägre temperatur även lite mer ingredienser! Jordgubbar var Pelles favorit därför tyckte jag att detta recept passade(Bless his soul!) Tack och hej leverpastej! Med vänlig hälsning Bengt-Göran ;P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.