Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkakor med aprikos

 
  • Serverar: 24-30 portioner
Skriv ut

Choklad och frukt slår aldrig fel. Här är det aprikoser och choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll margarin, råsocker, farinsocker och vaniljextrakt i en skål och blanda. Vispa gradvis i äggen till en lätt och luftig smet.
  2. Sikta mjölet över kaksmeten och vänd ner det. Vänd sedan ner choklad och aprikoser i smeten.
  3. Lägg matskedar av kaksmeten på bakplåtsklädda plåtar och lämna utrymme så att kakorna kan breda ut sig under tillagningen. Grädda i 180 grader varm ugn i 13-15 minuter, eller tills kakorna är frasiga på utsidan, men fortfarande mjuka inuti. Låt dem svalna på plåtarna i 2 minuter och lägg sedan över dem på galler för att svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.