Jag är barnsligt förtjust i att använda passionsfrukt
Instruktioner
- Värm grädden och låt koka i någon minut. Tag kastrullen från plattan.
- Bryt chokladen i bitar och rör ner i grädden. Rör tills chokladen smält.
- Fortsätt att röra kraftigt och tillsätt äggulan.
- Rör ner smöret och vaniljsockret. Fortsätt att röra tills smeten är helt slät.
- Lägg hallon i botten på 6 glas. Fyll på med chokladkrämen.
- Kyl i minst 1 timme.
- Smält den mörka chokladen och ringla den över. Garnera med passionsfrukt.
- Tips:
Den mörka chokladen kan också rivas över istället för att smältas och ringlas.
- Chokladcrémen kan också göras på mörk choklad.
- Dekorera med passionsfrukt och riven choklad på plats.
Publicerat den
13 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar