Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladlängd med kokos och lime

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Mjuk chokladkaka med kokos och syrlig glasyr.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner den i smöret så att den smälter. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, kokos och bakpulver och vänd ner det i äggsmeten. Rör ner chokladen och limeskalet.
  3. Smörj en avlång form ca 1½ liter och strö den med kokos. Häll i smeten och grädda kakan mitt i ugnen ca 40 minuter. Kontrollera med en sticka att kakan är färdiggräddad. Låt svalna.
  4. Blanda ingredienserna till glasyren smidig och fördela den över kakan. Strö lite kokos över. Låt glasyren stelna innan du skär i kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.