Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Enkel snabb och mycket populär choklad tårta som vem som helst kan baka, men smakar som en dröm!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kakan: Rör ihop i ingredienserna i en gryta och bred sedan ut i en smörad form. Grädda i nedre delen av ugnen i 20 minuter på 175 grader.
  2. Chokladsmeten: Rör ihop i en gryta och ta sedan av grytan och lägg i chokladen. Låt kakan svalna. Låt även chokladsmeten svalna innan den breds på kakan.
  3. Tips: Kakan smakar som bäst om den får stå i kylskåpet ett par tag innan den serveras. Kan även bakas dagen innan och tas ut en timme innan den ska avnjutas.
  4. Servera gärna med en klick grädde eller glass. Bär passar också utmärkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.