Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Con queso la chili

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Oöverträffat drinktilltugg och trevlig plockmat av ingredienser som man ofta har hemma. Och så kan man göra den precis så stark man själv vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 150°. Förvärm majschipsen i några minuter.
  2. Skala och skiva löken. Skålla, skala och hacka tomaten. Stek löken och tomathacket lätt i olja. Tillsätt jalapeño och de pressade vitlöksklyftorna. Rör ner vinet och den rivna osten.
  3. Lägg nachos-chipsen på ett ugnssäkert fat. Klicka mixen på dem och låt ostmassan smälta i grillvärme. Servera genast

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.