Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currydoftande köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Heta grytor är alltid gott. Den här sköter sig nästan själv på spisen.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små tärningar. Bryn dem i olja och curry i stekpannan. Smaka av med salt och peppar. Häll på de konserverade tomaterna och spadet. Tillsätt spiskummin och köttfond. Låt koka på svag värme tills köttet är mört, ca 45 min.
  2. Servera grytan rykande het med kokt ris, tärnad gurka, skivad banan och gärna en skål crème fraiche som pudrats med lite currypulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.