Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryhöns med ris.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Det är svårt ibland att få tag i höns. Då kan man ta kyckling o halvera tillagningstiden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka hönsen väl i vattnet tillsammans med salt, vitpeppar o de sönderhackade vitlöksklyftorna, 2-3 tim. Kolla så att köttet släppt från benen. Ta upp o låt svalna. Rensa hönsen från kött, dela upp i små bitar. Sila av 5 dl av kokspadet, koka upp tillsätt grädden. Krydda med curry, till den styrka DU vill ha. Red såsen med maizenamjöl till önskad tjocklek. kan vara väldigt individuellt. Lägg hönsköttet på ett djupt serveringsfat, häll över currysåsen. Vid serveringen, skär bananerna i slantar, o garnera med dem.
  2. Under tiden har riset kokat färdigt enligt anvisning på paketet o är färdigt för servering. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mrsmama 26 augusti 2009

    Gott med mycket curry!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.