Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dessertkaka med kaffegelé

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

mmmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till bottnen i en skål. Tryck därefter ut blandningen i en form med löstagbar botten, cirka 24 cm i diameter. Ställ i kylskåp för att stelna.
  2. Blanda samman ingredienserna till fyllningen i en kastrull och koka i 30 sekunder. Låt svalna något innan det hälls upp i formen. Ställ i kylskåp för att stelna.
  3. Blanda kaffe och gelésocker i en kastrull och koka i 30 sekunder. Låt svalna något innan det hälls över fyllningen på kakan. Ställ i kylskåp till serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.