Visst kan man göra nyttigare pannkakor, här är ett recept.
Instruktioner
- Vispa samman smeten till pannkakorna och låt den vila i kylen en stund. Stek tunna pannkakor i en medelvarm panna i riktigt smör eller olivolja.
- Skala och finhacka löken, skölj och skiva svampen och riv vitkålen. Fräs lök, svamp, och vitkål i oljan på medelvärme i en kastrull i ca 5 min. Tillsätt kycklingköttet i små strimlor och fräs ytterligare i ca 10 minuter.
Krydda med salt, peppar, curry och rivet skal av apelsin. Ta av kastrullen från plattan och rör ner kesella och tomatpuré till en massa.
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Fördela sedan fyllningen på vardera pannkaka och rulla ihop dem och lägg i en ugnsfast form. Täck alltsammans med aluminiumfolie och värm i ugn ca 10 minuter.
Publicerat den
6 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar