Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En god potatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

För er som är trötta på burksallad :) Ps jag har inte fått någon kommentar på några av mina recept, det vore kul att veta vad ni matfantaster tycker ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av potatisen i ett durkslag och skölj i kallt vatten. Ansa och skiva rädisorna tunt och skär salladslöken på sneden i ca 1 cm tjocka ringar. Halvera tomaterna på längden. Lägg över allt i en salladsskål och tillsätt ruccolan.
  2. Nu ska vi bara blanda ihop dressingen med olja, vinäger och senap i en liten skål eller redningsbägare.
  3. Ringla över dressingen lite i taget, salladen skall bara ta smak och inte bli blöt.
  4. Nu är det färdigt, vill man servera lite senare så kan man tillsätta ruccolan precis innan serveringen så den inte sloknar.
  5. Lycka till och hoppas det smakar!!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flis4u 20 november 2011

    Mycket god!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.