Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En god potatissallad

(3 kommentarer)  
 • Serverar: 6 portioner
 • Tid: 15 minuter
Skriv ut

För er som är trötta på burksallad :) Ps jag har inte fått någon kommentar på några av mina recept, det vore kul att veta vad ni matfantaster tycker ;)

Ingredienser

Instruktioner

 1. Häll av potatisen i ett durkslag och skölj i kallt vatten. Ansa och skiva rädisorna tunt och skär salladslöken på sneden i ca 1 cm tjocka ringar. Halvera tomaterna på längden. Lägg över allt i en salladsskål och tillsätt ruccolan.
 2. Nu ska vi bara blanda ihop dressingen med olja, vinäger och senap i en liten skål eller redningsbägare.
 3. Ringla över dressingen lite i taget, salladen skall bara ta smak och inte bli blöt.
 4. Nu är det färdigt, vill man servera lite senare så kan man tillsätta ruccolan precis innan serveringen så den inte sloknar.
 5. Lycka till och hoppas det smakar!!!

Liknande recept

Kommentarer (3)

 • flis4u 20 november 2011

  Mycket god!!!

 • Aisha Sadat 19 februari 2020

  Hej alla, Jag heter Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO från Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i cirka 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet. Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som fybroid, astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare. Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det. E-post: [email protected] / [email protected] WhatsApp: +37258031247 Viber: +2347066853060 https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

 • Viggo Gunnarsson 16 maj 2023

  Den här rätten, tog fram mitt liv. Potatis. Det kulinariska experience med potatisen är utsökt. MÄKTIGT! Det här ska jag äta i sju år så jag kan reflektera över mina synder!! Casey Johnson hjälpte mig genom min skyldning från min mäktiga fru Kristina. Barnen är allt jag har kvar. Potatis är det dom älskar. Det kan framhäva mörk magi och det är därför man kan använda en potatis som ett batteri! Min psykolog rekomenderade den här sidan hej hej!! https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.