Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel liten smörgåstårta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Passar till påsk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla eller hacka löken och stek den i lite smör.Låt svalna.
  2. Hacka ansjovis och ägg. Blanda ansjovis,lök,äggoch creme fraiche till en röra. Kantskär bröden och lägg två bredvid varandra. Bred över hälften av röran Lägg på två bröd och bred över resten av röran. Täck med de sista brödskivorna. Låt gärna tårtan stå, täckt med plastfolie, i kylen någon timma.
  3. Blanda creme fraiche med kaviar och bred över och runt tårtan. Garnera med dillkvistar runt och räkor,citronklyftor och dill ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.