Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk pasta med sej och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite extra vardagslyx som är enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken. Fräs löken i olja i en kastrull. Tillsätt grädde, vatten och citronsaft. Låt puttra 5 minuter. Rör i senap och smaka av med salt och peppar
  2. Koka upp pastavattnet.
  3. Skär fisken i mindre bitar och krydda med salt och peppar. Låt fisken sjuda i såsen under lock 3-4 minuter. Strö över räkorna och låt det bli varmt.
  4. Koka pastan och låt ärtorna koka med när det återstår 2 minuter av koktiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.