Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farfalle med kronärtskocka och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Få ingredienser men väldigt, väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka farfallen eller ta din favoritpasta.
  2. Finhacka vitlöken och skär de avrunna bottnarna i bitar. Kärna ur oliverna (så mycket mer smak i oliver med kärnor!) och hacka gräslöken (eller ta fryst).
  3. Bryn försiktigt vitlök i olivolja i en stekpanna. Den får inte bli bränd, då blir den besk. Lägg i bottnar i bitar och urkärnade oliver. Tillsätt gräslök och mosa ned ricottan med en gaffel. Låt osten bli ordentligt varm. Smaka av och servera med pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.