Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fårostfyllda aprikoser med pistaschnötter och hallon

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Härlig bufférätt med både sötma och sälta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj aprikoserna. Skär en skåra mitt i och ta ut kärnan. Låt aprikoserna vara hela. Pensla insidan med honung och peppra.
  2. Skär osten i tunna skivor och fyll aprikoserna med ost, rosmarin, några hallon och pistaschnötter. Lägg aprikoserna på ett fat och strö resten av hallonen och nötter runt om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.