Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Faux Gras- vegetarisk paté

 
Skriv ut

Ett lyxigt och väldigt gott pålägg på frukostmackan eller på tilltugget, bara att välja! Ett vegetariskt alternativ till klassikern gås- och anklever. Glutenfritt, laktosfritt och äggfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva den gula löken och vitlöksklyftorna fint. Fräs i olivoljan tills löken mjuknar och blir lätt transparent. Ansa och skiva champinjonerna och skiva även dem fint. Låt steka med löken i några minuter tills den har släppt sin vätska.
  2. Ta sedan stekpannan från plattan. Släng nu ner svamp- och lökröran i en matberedare tillsammans med resterande ingredienser. Mixa till en slät paté. Skrapa ner i en stor eller flera små formar och låt svalna helt i kylskåpet.
  3. Servera din faux gras på rostade brödbitar med några krispiga inlagda gurkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.