Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festliga kanelbågar - sockerfria

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Även en diabetiker kan vilja unna sig en god liten kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt i en matberedare och kör tills en degboll bildats. Dela degen i 5 delar och rulla ut till fingertjocka längder. Dela varje längd i 4 bitar. Gör 2 snitt i varje bit, doppa i kanel och böj till en båge. Lägg på en bakplåtspapperklädd plåt och grädda i mitten av ugnen ca 10 min.
  2. Ugn: 200'

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.